Diensten

 

AN SHEN MASSAGE

 

 

An Shen massage is een combinatie van Chinese acupressuur en Westerse massagetechnieken. Acupressuur stimuleert de reflexen van de drukpunten dicht onder de huid en daarmee ook de organen waarmee ze in verbinding staan.

 


Dit heeft een positieve invloed op het natuurlijk evenwicht van lichaam en geest.

 

 • Het versnelt de bloedstroom in de aderen.
 • Het stimuleert de functie van de hormonale klieren.
 • Het verwijdert afvalstoffen uit het spierstelsel en andere organen.
 • Het bevordert de geestelijke ontspanning evenals het lichamelijk welzijn.
 • Het vermindert pijn.
 • Je voelt je fitter, vitaler en energieker na een behandeling.

 

VOETREFLEXOLOGIE

 

 

Reflexologie herstelt en /of onderhoudt in HEEL het lichaam een optimale energiedoorstroming en bloedsomloop, de basis van onze gezondheid.


Door manuele stimulatie van welbepaalde zones op de voeten ontstaat een zelfregulerend effect in uw lichaam. Dit werkt ontspannend EN/OF pijnverminderend.
Zo kunnen bepaalde klachten verminderen en zelfs geheel verdwijnen.

 

 

 • Rug, nek- en schouderklachten
 • Bekkenklachten
 • Gewrichtsklachten
 • Keel, neus- en oorklachten
 • Hoofdpijn
 • Spijsverteringsproblemen
 • Problemen van het urinestelsel
 • Slaapstoornissen
 • Depressies
 • Futloosheid
 • Hormonale disbalans
 • Emotionele klachten
 • Ademhalingsstoornissen
 • Evenwichtsproblemen

.


LYMFEDRAINAGE
Een lymfedrainage Ontspannen van de voet
een stimulering van de lymfeorganen via de reflexzones
Vochtafdrijvende, massagetechniekHierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van deze organen aangezet tot optimale werking en zal het lymfestelsel zelf beter functioneren.Het is een zeer zachte en heel ontspannende techniek goed voor personen die veel vocht ophouden, weinig weerstand hebben, zich eenzaam en/of depressief voelen, zwangere vrouwen, enz. Kortom goed voor iedereen!

.


CRANIO SACRAAL THERAPIE
Op lichaam of de voeten:We zien lichaam, geest en ziel als 1 geheel met het bindweefsel als verbindend element. Het Cranio Sacraal Systeem omvat het centraal zenuwstelsel wat bestaat uit hersenen en ruggemerg. Alle structuren in ons lichaam zijn verbonden met elkaar door bindweefsel. Dit bindweefsel kunnen we ons voorstellen als een laken dat onze schedel, ruggemerg, zenuwen, organen, botten, spieren, gewrichten  en bloedvaten omhult,  steunt en verbindt. Essentieel is dat bindweefsel kan bewegen tijdens onze bewegingen. Vermindert de beweging, dan ontstaan vroeg of laat problemen. Beweging, emotie en mentale herinnering worden in het bindweefsel opgeslagen en kunnen op onverwachte momenten van het dagelijks leven "geraakt" worden, waarbij de pijn opnieuw wordt ervaren.


Met zachte aanrakingen bevorderen we het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit gaat soms gepaard met fysieke en/of emotionele ontlading.  Dit geeft daarna ontspanning als resultaat. Het bindweefsel krijgt weer ruimte waardoor het lichaam de mogelijkheid krijgt weer te herstellen. De levensenergie kan terug vrij stromen in het lichaam en geest. 


Het is een zeer zachte en heel ontspannende techniek goed voor iedereen. 


ChaZen Reflexologie


Om in een liefdevolle en onvoorwaardelijke bedding te kunnen verbinden met je diepste wezen.

Tijdens een ChaZen reflexologie sessie ga je in diepe ontspanning. Na een rustgevende voetmassage worden verschillende energetische reflexpunten van het chakrasysteem verbonden met specifieke punten van het centrale zenuwstelsel. Vooral het parasympatische zenuwstelsel met als belangrijkste zenuw de Nervus vagus krijgt aandacht. Daardoor zak je in een zeer diepe laag van ontspanning en vertrouwen, en wordt de zelfhelende kracht van je lichaam geoptimaliseerd.


Voor wie is deze relaxerende, helende reis:


 • wie op zoek is naar innerlijke rust en een manier om de overvloed aan stress te elimineren. Ook lichamelijke stress (bv na een zware ziekte) wordt verlicht en dit uit zich in beter slapen en meer energie overdag.

 • wie op zoek is naar bewustzijnsgroei en zijn/haar volle potentieel wil voelen en benutten. ChaZen helpt je om oude patronen en belemmeringen helder te krijgen, ze los te laten en te vervangen door datgene waar je werkelijk naar verlangt in het leven, vanuit bezieling en zelfvertrouwen.

 • Voor wie vastzit in zich steeds herhalende negatieve patronen, ‘het niet meer ziet zitten’ en daar een positieve wending aan wil geven (bv bij burn-out, depressie).

 • Voor de door het dagelijkse leven overweldigde, gevoelige mensen, die een manier zoeken om van deze hoog-gevoeligheid een krachtig instrument te maken in plaats van een last.

 • Voor mensen met chronische pijn, tijdens de sessie maakt het lichaam endorfine en oxytocine aan die een natuurlijke rust- en pijnstillende werking hebben.

Welkom, om te zakken in je pure Zijn. 

Familie opstelling


Via een 1 op 1 gesprek beelden we jouw vraag uit aan de hand van stenen uit de natuur.

Een vraag over :  ° jouw lichamelijke klacht

                                 ° jouw emotionele pijn

                                 ° jouw klacht over partner, kind, familie, collega , ...

                                 ° jouw overtuiging, waarden en normen waar je 

                                    last van hebt

Tijdens het uitbeelden kan het zijn dat ik als begeleider representant ben voor korte duur van bijvoorbeeld je pijn, je partner, je kind, .... enz. Het uitbeelden met stenen of het representeren brengt een inzicht en / of zet jouw emotie in beweging.

 

Het inzicht integreren we via een voetmassage in lichaam en geest. De massage brengt rust na het in beweging brengen van jouw emotie.


Plan na deze consult van 2 uur , zeker tijd voor jezelf in.

  


 

 

Energetisch Vertebraal Correctie : EFC


is een zachte methode waar je de energie harmonisch door de rug doet stromen door strijkbewegingen op de voeten. Elke meridiaan heeft een connectie met een wervel en elke wervel heeft een interne connectie met een orgaan. Hierdoor kan ik orgaan, meridiaan en wervel tegelijk beïnvloeden. Een goede stroming van de orgaanenergie in de verschillende meridianen zorgt voor de juiste stand van de wervels. De wervels “communiceren” met organen. Energie wordt gehaald uit voeding, lucht, mindset, emoties, overtuigingen, gedachten, handelingen, …  Door allerlei beïnvloedingen kan de energie verloren gaan of blokkeren waardoor klachten ontstaan. Want meridianen en wervels reageren hierop en dus ga ik zoeken naar de oorzaak. Ik tracht de energie te sturen naar waar er een tekort is.